Palveleva Kukkakauppa Jyväskylän keskustassa

Hyvän mielen kukkakauppa

Olemme jyväskyläläinen perheyritys, joka on toiminut kaupungissa jo yli 50 vuotta. Kukkakauppamme sijaitsee edelleen perustamispaikallaan Puistokadulla, vanhaa hautausmaata vastapäätä. 

Kukkakaupassamme on valmiina runsaasti sidottuja kimppuja, joiden valikoima elää vuodenaikojen mukaan. Henkilökuntamme neuvoo kukkien valinnassa ja sitoo ammattitaidolla myös asiakkaan itsensä valitsemat kukat. Tilaustyönä teemme monenlaisia kukka-asetelmia arkeen ja juhlaan, iloon ja suruun. Liikkeessämme on myös kauden kukkivia ruukkukukkia, viherkasveja, pieniä koristeita ja kortteja.

Hääkukat ja morsiuskimput

Meiltä saat kaikki tarvittavat kukkakoristelut häihin. Sidomme kaikki morsiussidontaan kuuluvat morsiuskimput, heittokimput, vieheet ja hääpäivän kukkakoristelut.

Hautajaiskukat

Surusidontaan kuuluvat hautakimput, hautajaisten kukkavihkot, seppeleet, arkun koristeet sekä kappelin ja muistotilaisuuden kukat. Autamme valitsemaan kukat, jotka kertovat terveisenne niin poisnukkuneelle kuin sureville läheisillekin.

Myymälästämme löydät myös adressit.

Kukkakauppa ja hautaustoimisto Marjatta Ryynänen sijaitsee Puistokadulla Jyväskylässä
Kukkakauppa, sisäkuva. Puistokatu, Jyväskylä

Tutustu esimerkkeihin galleriassa

Valkoisia ruusuja irtomyynnissä

verkkokauppa

Tuotteitamme pääset ostamaan myös verkkokaupastamme (eKukka). Palvelusta löydät valmiita kimppuja sekä yksittäisiä kukkia.

Kukkavälityspalvelut

Etkö pääse itse viemään kukkia perille? Ei hätää – kukkavälityspalvelut toimittavat kukkia ympäri Suomen ja myös ulkomaille. Tilauksen voit tehdä myymälässämme tai suoraan kukkavälityskeskuksesta.