Hyvän mielen kukkakauppa

Valmiiksi sidottuja kimppuja vuodenajan mukaan

Kukkakaupassamme on valmiina runsaasti sidottuja kimppuja, joiden valikoima elää vuodenaikojen mukaan. Henkilökuntamme neuvoo kukkien valinnassa ja sitoo ammattitaidolla myös asiakkaan itsensä valitsemat kukat. Tilaustyönä teemme monenlaisia kukka-asetelmia arkeen ja juhlaan, iloon ja suruun. Liikkeessämme on myös kauden kukkivia ruukkukukkia ja viherkasveja.

Hautajaiskukat

Albumissa on kuvia valmistamistamme hautajaiskukista ja surusidontatöistä. Lisää vaihtoehtoja löytyy liikkeemme kansioista. Surusidontaan kuuluvat hautakimput, hautajaisten kukkavihkot, seppeleet, arkun koristeet sekä kappelin ja muistotilaisuuden kukat. Autamme valitsemaan kukat, jotka kertovat terveisenne niin poisnukkuneelle kuin sureville läheisillekin. Olemme koonneet valmiita muistolauseita tänne.

Morsiuskimput

Sidomme kaikki morsiussidontaan kuuluvat morsiuskimput, heittokimput, vieheet ja hääpäivän kukkakoristelut.

Kukkavälityspalvelut

Kukkavälityspalvelut toimittavat kukkia ympäri Suomen ja myös ulkomaille. Tilauksen voi tehdä oman paikkakunnan kukkakauppiaan luona tai tilaamalla kukat suoraan DataFlora- tai InterFlora-kukkavälityskeskusten kautta, puhelimessa tai Internetissä.

Osta kukkia verkkokaupastamme

Tästä linkistä pääset ostamaan kukkia verkkokaupastamme

Alla olevista kuvakkeista pääset kukkavälitykseen
Siirry DataFloran kotisivuille tästä